Här samlar jag andra filmklipp med låtar som jag tjoat till på After Ski i Saalbach genom åren. Låtar som gör mig glad och som jag vill spela upp lite då och då för att pigga upp mig.


Jag börjar med tre klipp från mina första år, dvs från 1989 och en bit in på 90-talet…

Klaus & Klaus… två fullkomligt cracy gubbs, ha,ha…hade en hit med ”Der Eiermann”…

Wildecker Herzbuben med sin hit ”Herzelein” som är helt fantastisk vacker och en underbar stämning när alla tänder sina zigarett-tändare. Det ger mig en härlig känsla i kroppen…

Sen har vi den riktiga stollen ”Gottlieb Wendehals” med sin ”Polonaise”. Den spelades varje kväll på ”Bauer alm” som är den After Ski man åker rakt in i när man åker backen ner från Hinterhag alm. Då blev det riktigt ös… en syn för gudarna när alla dansar loss med pjäxor på fötterna i en överfylld hütte, haha…

Men jag har fler filmklipp med ös, stämning och skratt…

Här går du vidare till fler musikfilmer…